Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyskúšaj niečo nové :) 01

Tak tento účes je teraz v lete (ak sa tomu dá tak povedať) môj najobľúbenejší. Je celkom jednoduchý, ani nie dlhý na prípravu a hlavne vlasy sú vypnuté, takže teplo ti rozhodne nebude. Ale to v tomto našom slovenskom "lete" asi ani nehrozí...

týmto sa budeme inšpirovať :) krásne, však?

aaaaakuipiqaaaaaawet5q.jpg

 

 

 

 

 

prom-updo.jpg

vhudg-hair.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

čo budeme potrebovať?

- papiloty . Neviem či sa pre tieto "vlasové kúzelníčky" používa aj nejaký iný termín. Dúfam však, že všetci vieme o čom je reč. Také tie penové srandičky do vlasov, z ktorých máme vlasy ako grécke bohyňe :)

 

super-papiloty.jpg192-250-home.jpg

 

- malé sponky do vlasov, najlepšie farby tvojich vlasov

 

small_43477784db000c77a0495.91524574.jpg

- lak na vlasy, u mňa konkrétne je to GOT 2 BE megalomania na objem :)

 

 

.

4ca7d39588_58250838_o2.jpg

 

Myslím, že to je asi tak všetko :)

a čo teraz s tým? POZRI video :) veľa šťastia pri skúšaní!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

What causes enormous blood twist someone's arm

(Aalittevaw, 12. 10. 2018 20:24)

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-prix-de-vente/

Can you copse the stress

(Aalittevaw, 28. 9. 2018 11:12)

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/how-does-cialis-tadalafil-work/

Blood albatross design

(AHoultulgatuct, 6. 7. 2018 7:25)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-au-canada/

Nadherné

(martusqa, 12. 2. 2012 18:49)

Mám kučeravé vlasy tak mi stačí minúta videa :D. Mám ich dosť husté tak ani tupírovať nemusím. Skveli účes na leto musím pochváliť... :) síce to budem musieť ešte premyslieť pretože mám kučery po pol chrbta takže dosť dlhé a husté. Podobný si cez leto určite spravím keďže býva dosť teplo a vzadu sa mi potia a nosievam len stále ten istý účes v cope....

Pekné

(Katka, 25. 11. 2011 7:42)

Je to naozaj jednoduché, no dá sa to stihnúť ešte kretšie a bez natáčania. Sú na to také fintičky. Ale to asi vieš aj ty. krásny účes. Naozaj. Ak chceš, môžeš si mrknúť aj môj web afroucesy.webnode.sk a môžeš sa tiež inšpirovať, mám tam aj jednoduché v spoločenských.